Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : (212) 6242684
Belgegeçer : (212) 6240575
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bedirkarabiyik.meb.k12.tr
Adres : TEVFİKBEY MAH. 4.KARANFİL SK. NO 7 İÇ KAPI NO 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
VİZYON : Her gün daha iyiye ulaşmak için; çağdaş ilkeler doğrultusunda ülkemiz kaynaklarını kullanarak ve bu kaynakları ülke ekonomisine kazandırarak yeni ürünler ortaya koyacak bireyler yetiştirmektir. Eğitim gayemiz; okulumuzdaki alan ve dalların çeşidini artırarak sürekli öğrenen, öğrendiklerini içselleştirebilen ve üretime dökebilen, sorun çözebilen, çözüm üretebilen, çok yönlü bilgi ve becerilerle donanmış, yarına kalacak teknolojiler üreten, nitelikli ve yenilikçi bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Gençlik çağındaki bireylere; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak, onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için, Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkelerini gözeterek, kendini gerçekleştirmiş, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, hak ve sorumluluklarını bilen, üretken ve barışçı bireyler yetiştirmeye odaklı kapsayıcı ve erişilebilir eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :87
Öğrenci :1387
Derslik :40
Atölye-İşlik :15
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1789
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08.35 - 17.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Küçükçekmece İlçesine bağlı Sefaköy Semtinde yer almaktadır. İl Merkezine yaklaşık 10 km, İlçe Merkezine yaklaşık 10 km, Halkalı Merkeze 300 m uzaklıktadır. Okulumuza ulaşım belediye otobüsü ve dolmuş hatları aracılığıyla sağlanmaktadır. Okulun önünde İETT Otobüs durağı bulunmakla beraber, toplu taşıma araçları vasıtasıyla da okula ulaşım mümkündür. Okulumuz Sefaköy Metrobüs durağına 20-25 dakikalık yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Tevfikbey Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi 4.Karanfil Sokak No:7 34295 Küçükçekmece/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :